Rólunk

Köszöntjük a Németvölgyi Antikvárium weboldalán!

rolunk-1

Több mint 10 éve foglalkozunk antik, és használt könyvek, valamint régiségek adás-vételével. Rajongunk a régi, egyedülálló darabokért, és fontosnak tartjuk, hogy megőrizzük ezeket a kincseket az utókornak. 

De nem csak különleges tárgyakkal foglalkozunk. Sokszor fordulnak hozzánk olyan ügyfelek, akik bizonytalanok egy-egy hétköznapibb tárgy vagy könyv értékét illetően. Az a célunk, hogy segítsük őket eligazodni, illetve, ha eladáson gondolkodnak, akkor valóban piacképes árat kapjanak.

Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb! 

“2014-ben csatlakoztunk a Bookline-hoz könyveink egy jelentős része ott is megtalálható. Használt és antik könyvekkel egyaránt foglalkozunk. 

Cégünk régiségek kereskedelmével is foglalkozik. Ezen a területen elsősorban gyűjtői igényeket próbálunk kielégíteni.”

Németh Balázs
Németvölgyi Antikvárium tulajdonos

A Németvölgyi Antikvárium és Aukciósházat 2010-ben alapítottam. Én is a 12. kerületben élek családommal. Két gyermek büszke édesapja vagyok. Történészként és közgazdászként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen.

Rólunk írták

5/5
Kedves az eladó hölgy. Az idegennyelvű könyvek kivételével minden könyvet átvett. Nem egyeztettem előtte időpontot, csak úgy betoppantam, de ennek ellenére pár perc után átvette és felbecsülte a könyveket. Ajánlom a helyet.
Ferenc Szotyori
5/5
Kiváló üzlet, könnyen megközelíthető, érdemes betérni. Kedves kiszolgálás és nyugalom fogadja az odalátogatót, no és persze sok-sok könyv!
Laslo Vitéz
5/5
Szerdán délután kerestem meg az antikváriumot és még aznap visszahívtak, hogy időpontot egyeztessünk. A fiatalember kedves volt és rugalmasan állt az időbeosztásomhoz. Ma délután került sor a felvásárlásra, ami gördülékenyen és korrektül ment.
Ariella Bíró
5/5
Nagyon elégedett voltam az Antikvárium szakértelmével és hozzáállásával, az általam vitt kiadvánnyal kapcsolatban. Udvariasak, felkészültek, segítőkészek!
Tiborné Bacsó

Eladná régiségeit, vagy könyveit?

A Németvölgyi Antikvárium egész évben felvásárol antik- és használt könyveket, szobrokat, porcelánokat, és egyéb régiségeket az ország minden pontján.

németvölgyi-antikvárium

Könyv-, és régiség felvásárlás az ország teljes területén

El szeretné adni könyveit, vagy régiségeit? Önnek nincs más dolga, csak felhív minket, mi pedig az időpont egyeztetést követően a megbeszélt helyszínre megyünk. Munkatársaink a díjmentes értékbecslés után készpénzért megvásárolják könyveit, és régiségeit majd elszállítják azokat. Különleges darabok esetén a tulajdonossal egyeztetve pedig árverésre bocsátjuk antik tárgyait.