Hagyaték felvásárlás

Ritka műtárgyat, festményt, porcelánt, szobrot, órát, vagy más régiséget örökölt? Akkor hagyaték felvásárlás szolgáltatásunk segíthet Önnek!

Miért válasszon minket?

Felbecsültetjük értékeit

Kíváncsi egy hagyaték értékére? A hagyaték felvásárlás keretein belül segítünk Önnek megállapítani az aukciósház munkatársával, hogy a hagyaték mely része értékes, illetve értéktelen.

Házhoz megyünk

Önnek nincs más dolga, minthogy kapcsolatba lép velünk, majd értékbecslő munkatársunk felkeresi otthonában, és megállapítja a műtárgyak értékét. Így nem kell foglalkoznia a szállítással.

Mindent megnézünk

Minden különleges régi tárgyat megnézünk, de elsősorban antik tárgyakkal foglalkozunk régiségfelvásárlás során.

Eladná régiségeit?

A Németvölgyi Aukciósház régiségfelvásárlás szolgáltatása keretében minden típus régiséget vásárol: órákat, pénzeket, kitüntetéseket, porcelánokat, festményeket, ékszereket, és bútorokat is. Teljes hagyaték felvásárlás azonnal.

hagyaték

Hagyaték felvásárlás országosan

Lépjen velünk kapcsolatba még ma! Az egyeztetés után értékbecslő munkatársunk felkeresi Önt otthonában és megállapítja a műtárgyak értékét, majd ismerteti az értékesítés lehetőségét a hagyaték felvásárlás keretein belül.  Természetesen Ön is elhozhatja hozzánk hagyatékát a Németvölgyi Aukciósházba! 

Hagyaték felvásárlás profi keretek között– kapjon piacképes árat régi és antik műtárgyaiért!

A tapasztalat azt mutatja, a hagyaték felvásárlás tipikusan az a szolgáltatás, ami mindkét félnek -az eladónak és a felvásárlónak is- maximális elégedettséggel szolgál, persze nem véletlenül.

Cikkünkben eláruljuk, kik azok a személyek, akik a hagyatékfelvásárlás szolgáltatásunkból profitálhatnak, hogyan működik maga az adás-vétel, illetve szót ejtünk arról is, hogy miért érdemes éppen nekünk bizalmat szavazni, ha a hagyaték eladásán gondolkodik. Teljes hagyatékot örökölt, de nem tudja, mit kezdjen vele? Egy hosszú élet során bizony számtalan holmi összegyűl a lakásban.

Amennyiben Ön egy eltávozott idős rokontól örökölte meg ezt a nagymennyiségű hagyatékot, bizony gondban lehet. Mit kezdjen ezzel a rengeteg holmival, különösen, ha nincs módja megtartani azokat? Engedje meg, hogy megkönnyítsük a dolgát! Megoldjuk a problémáját! Könnyen megtörténhet, hogy az eltelt évek során éppen Ön az, aki a felhalmozott tárgyak, régiségek miatt már nem érzi komfortosan magát az otthonában. Bizony, a telezsúfolt terekben szó sem lehet kényelmes életvitelről. Keressen minket bizalommal, amennyiben túl sok tárgyat halmozott fel az évek során és már az olyan hétköznapi teendők is problémásak, mint a takarítás! Ami másnak lom, nekünk kincs!

Aukciósházunk fennállása óta rengetegszer találkoztunk már azzal a szituációval, miszerint a leendő partnereink által értéktelennek vélt hagyatékokban valóságos kincseket fedeztünk fel. Természetesen ez a felfedezés a tulajdonosnak is rendkívül előnyös – hiszen, ha fenti okok valamelyike miatt nem szeretné vagy nem tudja megtartani az adott régiséget, sokkal praktikusabb és célszerűbb eladnia, így anyagilag mindenképpen jobban jár, mintha a polcon vagy a szekrény mélyén hagyná porosodni.

Miket nézünk meg elsősorban? A rövid válasz: mindent! Alapvetően a hagyaték felvásárlás keretén belül az antik tárgyak érdekelnek minket elsősorban, de természetesen minden régiséget szívesen megnézünk. A régiségek felvásárláskor éppen úgy kiterjed a figyelmünk a festményekre, szobrokra, régi órákra, porcelánokra, pénzérmékre és ékszerekre, mint az ódon bútorokra. Hogyan működik velünk a hagyatékok felvásárlása?

A hagyaték felvásárlás nálunk nincs korlátok közé szorítva, mert országos szinten vállalunk kiszállást. Annak érdekében, hogy felvehesse velünk a kapcsolatot, nem is kell mást tennie, csupán az elérhetőségeink egyikén keresni bennünket. Természetesen módjában áll a személyes találkozóra is. Budapesti székhelyű aukciósházunk tárt kapukkal várja a kedves érdeklődőket!

Amennyiben Ön úgy dönt, inkább személyesen hozná el nekünk a hagyatékai egy részét, bátran látogasson meg bennünket! A hagyaték felvásárlás lépései Amennyiben a kiszállás lehetősége mellett dönt, komoly szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező kollégánk a megbeszélt időpontban kilátogat az otthonához. Munkatársunk a helyszínen felméri a hagyaték állapotát, felbecsüli azok értékét, majd a továbbiakban pontosan ismerteti Önnel a hagyaték felvásárlás lehetőségeit.

Ez rendkívüli előnyökkel jár, hiszen az ügyfeleinknek nem kell hosszú hónapokat, néha éveket tölteni azzal, hogy az adott régiségre megtalálják az ideális vásárlót. Csapatunk, mivel minden típusú régiségtárgy beszerzésével foglalkozik, az egész hagyatékot felvásárolja, akár azonnal. Miért pont a Németvölgyi Aukciósház? Büszkék vagyunk a referenciáinkra! Számtalan elégedett ügyféllel, sikeres együttműködéssel a hátunk mögött, ugyanazzal a töretlen lelkesedéssel kívánjuk megőrizni az utókornak azokat a kincseket, amelyek egyediek, régi mivoltuknak köszönhetően pedig rendkívül értékesek.

Piacképes árainkkal a partnereink is profitálnak, akiknek egyébként abban is segítünk, hogy magabiztosan igazodhassanak el a régiségek, antik műtárgyak adás-vételének világában, ráadásul mindig azt az árat kapják az adott tárgyért, amit az valóban megér.