Régiség felvásárlás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin

A régiség felvásárlás szolgáltatás keretén belül biztos lehet abban, hogy a birtokában lévő vagyon- és értéktárgyakért cserébe méltányos összeget kap.

Milyen esetekben kerülhet terítékre a régiség eladás?

A régiségek eladása általában két esetben válhat relevánssá: öröklés és költözés esetén. Könnyen megtörténhet, hogy egy eltávozott idős rokon több antik, régi dolgot is Önre hagyott a végrendeletében, amelyeket nem áll módjában megtartani. Viszont potom pénzért eladni, pláne kidobni végképp nem szeretné a szóban forgó, akár valódi vagyonnal felérő régiségeket. Gyakorta megtörténik az is, hogy a régi holmik eladása költözés kapcsán válik aktuálissá. Amennyiben nem szeretné a padláson vagy a pincében porosodó tárgyakat is magával cipelni az új otthonába, érdemes megbízható szakember szolgáltatását igényelni, aki nem csupán felbecsüli az adott régiségek pontos értéket, de az értékesítési folyamatok labirintusában sem hagyja Önt egyedül bolyongani.  

Régiség felvásárlás: a bolhapiac nem megoldás

Igen, megtörténhet, hogy a bolhapiacon jó árat kap egy-egy régiségért, de inkább ennek ellenkezője a jellemzőbb. Laikusként nagyon könnyen alul is fizethetik. Mi, a Németvölgyi Aukciósház munkatársai viszont segítünk abban, hogy azt az árat kaphassa az eladni kívánt tárgyakért, akár egész hagyatékért, ami méltányos összeg lévén elégedettséggel tölti el Önt.

Ami másnak hasznavehetetlen holmi, nekünk valóságos kincs!

Megértjük, hogy tapasztalat híján lehetetlen felbecsülni egy-egy régiség valódi értékét. Ha bizalmat szavaz nekünk, az Önnek kényelmes időpontban meglátogatjuk és a személyes találkozó keretén belül pontosan felmérjük a birtokában lévő hagyaték értékét. Természetesen a kiszállás nem kötelezi semmire, díjmentesen házhoz megyünk, hívjon bennünket az ország bármelyik pontjáról. Ezen kívül valóban nincs is más dolga, mert a munka oroszlánrészét mi végezzük, az értékbecsléstől kezdve a műtárgyak elszállításáig. Fontos azonban tudnia, hogy bár nem teszünk kivételt és minden régi tárgyat szívesen megnézünk, elsősorban antik tárgyak felvásárlásával foglalkozunk. Ez a kategória viszont roppant színes skálát ölel fel: ékszerek, műtárgyak, pénzek, kitüntetések, könyvek, festmények, órák és antikbútorok egyaránt érdekelnek minket. Ahogy azt jeleztük, igény esetén ugyanis a teljes hagyatékot felvásároljuk. Ha azt látja kényelmesebbnek, természetesen módjában áll meglátogatni minket, illetve elhozni a kérdéses régiséget a budapesti székhelyünkre.

A régiség felvásárlás első lépése

Amennyiben azt szeretné, hogy mi látogassuk meg Önt, komoly szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező kollégánk a megbeszélt időpontban megérkezik a kijelölt helyszínre. Miután a munkatársunk felmérte a régiségek értéket, részletesen feltárja az Ön előtt nyitva álló lehetőségeket az együttműködés további lehetőségeivel kapcsolatosan, így kényelmesen el tudja dönteni, melyik alternatíva felel meg leginkább az elképzeléseinek. Ezzel nem kevés időt és energiát spórolhat meg. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, professzionális közbenjárás nélkül az eladók hosszú hónapokat, sőt, nem ritka esetben éveket is várnak, mielőtt megtalálják az eladni kívánt régiségre a méltányos díjat kínáló vásárlót. Partnereinknek nem kell ezzel foglalkozniuk, hiszen mi azonnal, akár a helyszínen felvásároljuk az egész hagyatékot.

Régiségfelvásárlás – mindkét részvevő fél profitál az együttműködésből

A régiség felvásárlás számos előnnyel jár mindkét résztvevő fél szempontjából. Nálunk minden esetben az ügyfeleink igénye az első! A szakma iránt érzett mély elhivatottságunk és a régiségekhez fűződő szenvedélyes szeretetünk kombinációjaként, a lehető legigényesebb szolgáltatásban részesítjük a kedves partnereinket. Ennek köszönhetően, a fennállásunk óta roppant széles spektrumon mozgó ügyfélkörre tettünk szert. Büszkék vagyunk kitűnő renoménkra, amit természetesen elégedett partnereink segítségével építettünk közösen. Piacképes árakat kínálunk és megadjuk mindazon fontos információkat, hasznos tudnivalókat a régiségek tekintetében, amivel Ön képes lesz magabiztosan eligazodni az antik tárgyak, régiségek izgalmas világában.