Könyvfelvásárlás – Antikvárium Budapest

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: linkedin

A Németvölgyi Antikvárium Budapest városában és az ország egész területén, egész évben keresi azokat a könyveket, amelyeket Ön már megunt, illetve valamilyen oknál fogva nem tud megtartani.

Mikor válhat aktuálissá a könyveladás?

Híres könyvmoly lévén el sem tudja képzelni a mindennapokat olvasás nélkül, viszont a privát könyvtára kezd megtelni? Abban az esetben, ha a polcain van néhány olyan könyv, ami nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és egyszeri olvasás után végérvényes kiderült, többé nem veszi már a kezébe, nem érdemes az új és izgalmas olvasmányoktól elfoglalni a helyet. Értékesítse régi, megunt könyveit kényelmesen a segítségünkkel! Könnyen megtörténhet, hogy a küszöbön álló költözés miatt képtelen magával vinni a tetemes mennyiségre rúgó könyvtárát. Természetesen ez esetben is a rendelkezésére állunk! Nálunk a mennyiség ugyanis nem mérvadó. Kompromisszumok nélküli szakmai hozzáértéssel kezeljük a többezres gyűjteményeket is. A könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat gyakran igénylik örökösök. Ha egy eltávozott rokon könyveket hagyott Önre a végrendeletében, amit nem áll módjában tárolni, keressen minket bizalommal!

Antikvárium Budapesten – hogyan zajlik nálunk a könyvfelvásárlás?

Alapvetően két út áll nyitva a leendő partnereink előtt: felkeresnek minket a budapesti antikváriumunkban vagy személyes találkozót kérnek tőlünk az otthonukban. Amennyiben inkább Ön hozná el az eladni kívánt darabokat, bármikor meglátogathat minket a nyitvatartási időben. Ha a felkínált könyvek nagyobb mennyiséget ölelnek fel 200 darabnál, kérjük, mielőtt elhozná azokat, egyeztessen velünk!

Szívesen házhoz megyünk

Nincs módjában meglátogatnia minket, viszont szívesen felbecsültetné a könyvtárát? Aggodalomra semmi ok, az ország bármelyik területére vállalunk kiszállást! Miután időpontot és helyszínt egyeztettünk, szakértőnk személyesen méri fel az eladásra szánt gyűjteményét. Mondanunk sem kell, a találkozó teljes mértékben költség- és kötelezettségmentes. Amennyiben a személyes találkozó keretén belül sikerül megegyezésre jutni, kollégánk a helyszínen készpénzben fizet. Nagyobb mennyiségű eladás esetén természetesen a szállítást is intézzük, a gyakorlatban ez az üzletkötés után 1-2 nap után várható.

Milyen előnyökhöz juthat, ha minket választ?

Nem titok, hogy a könyveladás lassú folyamat, különösen, ha nagyobb gyűjtemény áll a rendelkezésére és nincs tapasztalata a témában. A tendencia azt mutatja, ez hónapokat, éveket is igénybe vehet. Ezzel ellentétben, velünk hihetetlenül gyors, azonnali kiszolgálásban részesül, hiszen a megkeresés után akár 24 órán belül átvesszük a teljes könyvtárát. Az olyan részmegoldásokkal, mint a bolhapiac, nagy valószínűséggel bukik az üzleten. Laikusként ugyanis nem biztos, hogy meg tudja ítélni egy-egy darab valódi értékét, így önhibáján kívül nagyobb mennyiségű pénztől is eleshet. Amennyiben mellettünk teszi le a voksát, a könyvek összepakolásával és a cipekedéssel sem kell fáradnia.

Antikvárium Budapesten: az értékes példányokat árverésre kínáljuk

Mi nem csupán a könyveitől „szabadítjuk” meg, de értékes információkkal szolgálunk a valóban régiségszámba menő könyvekkel kapcsolatban is. Az igazán értékes könyveket igény esetén aukcióra bocsájtjuk. Ezen patinás darabok árát Ön és az aukció vezetője közösen határozzák meg. Fontos tudni, hogy egy könyv értékét annak ritkasága, aktuális állapota, kiadásának éve és az abban található esetleges dedikáció határozza meg.

Antikvárium Budapest - minek köszönhetjük az elsöprő népszerűségünket?

A régi könyvekre műkincsekként tekintünk és ettől a mély meggyőződéstől indíttatva méltó bánásmódban részesítjük azokat. Ezek a különlegességek megérdemlik, hogy minőségi állapotban maradjanak fenn az utókornak. A régiségek iránti mély szeretetünk természetes hozadéka, hogy a partnereinket a lehető legigényesebb kiszolgálásban részesítjük. Amennyiben bizalmat szavaz nekünk, biztos lehet abban, hogy az eladásra kínált könyveiért cserébe piacképes árat kap, emellett a segítőkész, ügyfél-specifikus kiszolgálást is nyugodtan előre borítékolhatja.